Lifestyle

Een auto huren is een echte uitkomst!

Het hebben van een eigen auto is, voor veel mensen, momenteel niet te doen. De kosten stapelen zich, ook als je niet rijdt, op en je merkt misschien op een gegeven moment dat je bijna nooit meer achter het stuur stapt. Is het dan niet beter om je eigen auto te verkopen en te gaan voor een auto huren? Dat klinkt misschien wat omslachtig, maar eigenlijk valt het reuze mee. Je kunt een auto huren via Greenwheels. Je hebt dan de luxe van altijd een auto in de buurt, maar niet de lasten van de kosten van een eigen auto. Want vergis je niet, die kosten kunnen flink oplopen.

Waarom een auto huren via Greenwheels?

Een auto huren via Greenweels is gemakkelijk. Je hebt er geen gedoe aan. Je hoeft alleen de app maar te downloaden, een auto te reserveren en je bent klaar. De kans is groot dat de auto die je wilt gaan huren gewoon bij jou in de straat staat. Je hoeft er dus niet voor naar een één of ander achteraf gelegen industrieterrein. Je kunt een auto huren bij jou in de straat, dus ook een auto huren Groningen, gewoon bij jou om de hoek! 

Welke kosten heb je aan een stilstaande auto?

Een auto die je niet gebruikt, maar die wel op de openbare weg staat kost geld. Deze auto moet verzekerd zijn, je betaalt er wegenbelasting over, het onderhoud moet op tijd worden uitgevoerd en je moet, naar alle waarschijnlijkheid, flink betalen voor de parkeerplek. En áls je dan een keer met je eigen auto weg wilt, zul je zien dat 'ie na al die tijd niet meer start. Een auto huren helpt je dan snel uit de brand. Je kunt heel snel naar je afspraak of boodschappen doen of de kinderen in de stromende gietregen van school halen. Geen gedoe wel vervoer.

Waar kun je deze auto voor gebruiken?

Voor alles. Je hoeft niet aan te geven waarvoor je de auto wilt gebruiken. Zoals je hierboven al leest kun je de auto huren om naar een afspraak te gaan of boodschappen te doen, maar je kunt er ook voor kiezen om een groter exemplaar te huren en deze te gebruiken voor een ritje naar de stort of voor een verhuizing. Ja, je kunt de auto gebruiken voor waar jij 'm maar voor nodig hebt. Het is wel belangrijk om de auto op tijd te reserveren, anderen in jouw wijk kunnen dat ook doen.